Kuntokartoitus antaa lisätietoa kodin sähköistyksen kunnosta ja energiatehokkuudesta

Sähköistyksen tilaa arvioidaan rakentamisajankohdan määräysten mukaan myös nykyisin voimassa olevat vaatimukset huomioiden. Saat kartoituksesta tarkastuspöytäkirjan, joka sisältää toimenpide-ehdotuksen koskien havaittuja vikoja tai puutteita.

Myös energiatehokkuus ja asumismukavuus huomioidaan

Pöytäkirjaan merkitään lisäksi ehdotuksia ratkaisuista, joilla kodin energiatehokkuutta ja asumismukavuutta ja toimivuutta voidaan kohentaa.

Tavoitteena on varmistaa kaikille asukkaille   sähköturvallisuusvaatimukset täyttävä, tarkoituksenmukainen, helppohoitoinen, käyttäjäystävällinen ja energiatehokas sähköistys.

Kuntokartoituksen tekijä kannattaa valita Löydä sähkömies -hausta. Hakupalvelussa on alueellisesti listattu urakointioikeudet omaavat, pätevät ammattilaiset, jotka tuntevat hyvin sekä vanhat että nykyiset sähköturvallisuusvaatimukset. Samoin nämä sähkömiehet hallitsevat asennuskäytännöt niin uusilla kuin vanhemmillakin asennustarvikkeilla.

Tasokas sähköistys nostaa kodin arvoa

Käyttäjäystävällisesti sähköistetty koti säilyttää paremmin arvonsa ja nostaa asukkaittensa elämän laatua. Jos olet ostamassa tai myymässä asuntoa, kutsu sähkömies tekemään sitä ennen kuntokartoitus!