Osallistu kilpailuihin

Oletko sähkönero -visailu
Käy testaamassa sähköistystietouttasi leikkimielisessä Oletko sähkönero -visailussa.
Valitse mielestäsi oikea vaihtoehto kymmenessä kysymyksessä.
Vastasitpa oikein tai väärin, pääset mukaan osallistuneiden kesken kuusi kertaa vuodessa suoritettavaan arvontaan edellyttäen, että olet antanut yhteystietosi. Palkintona on sisä- tai ulkovalaisin, valintasi mukaan.

Tästä voit siirtyä Oletko sähkönero -visailuun

Vuosikilpailu

Jos haluat muuten vain kokeilla onneasi, osallistu vuosikilpailuun, jossa on palkintona 200 euron lahjakortti, jonka voit käyttää maksuna / osamaksuna sähköasennusten tai vaikkapa kodin sähköistyksen kuntokartoituksen teettämiseen Löydä sähkömies -palveluverkostoon kuuluvalla sähköurakoitsijalla.

Vuoden 2018 aikana vuosikilpailuun osallistuneiden kesken on arvonta suoritettu. Lahjakortin voitti nainen Nummelasta. Hänelle on voittamansa lahjakortti toimitettu.

Tästä voit siirtyä vuosikilpailuun

Messuarvonnat
Löydä sähkömies -palvelulla on kunakin vuotena oma osasto useilla alueellisilla rakennusmessuilla. Osastolla kävijöille jaetaan arpanumeroita, jotka voi tarkistaa tässä verkkopalvelussa. Voittona on 200 euron lahjakortti, jolla voi ostaa Löydä sähkömies -sivuston hakupalvelussa olevilta urakoitsijoilta sähköasennuksia ja / tai -tarvikkeita.