SÄHKÖN PÄIVÄN HYVÄ TEKO: KUTSU SÄHKÖASENTAJA KÄYMÄÄN

23.1.2018

Tänään 23.1. on pohjoismainen Sähkön päivä, jonka järjestävät sähköistys- ja energia-alan järjestöt ja yritykset. Se antaa hyvän syyn uhrata ajatus kodin toimivuudelle ja turvallisuudelle. Sähköasentaja näkee käynnillään korjattavat kohteet sekä ideoi elämää helpottavia parannuksia sähköistykseen.

Sähköllä onkin suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se lämmittää ja valaisee, sulattaa ja jäädyttää, avaa ja sulkee, vispaa ja tiskaa, nostaa ja laskee ja tekee paljon muutakin hyödyllistä ja mukavaa.

Sähköenergiaa voidaan nykyisin tuottaa luontoa säästäen muun muassa auringosta ja tuulesta. Monet sähkön käyttäjät ovat ryhtyneet myös sähkön tuottajiksi omilla aurinkopaneeleilla. Kun vielä asennuttaa pihalle latauspisteen sähköautoa varten, on ilo ajella itse tuotetulla puhtaalla aurinkosähköllä.

Kodin sähköistystä parantamalla voi lisäksi helpottaa läheisten ikäihmisten itsenäistä asumista ja selviämistä kodin askareista sekä parantaa turvallisuutta.

Sähköasennustarpeissa tulee kääntyä aina ammattilaisten puoleen. Oikeudet omaavan sähköasentajan löydät helpoiten tästä Löydä sähkömies –verkkopalvelusta. Sen sivuilla on maksuton hakupalvelu, joka näyttää lähialueen valtuutetut sähköasennusyritykset.

Kuuntele Sähkön päivän tietoisku (0:59) täältä