Sähköiset vinkit remontoijalle ja rakentajalle

Kolme kovaa syytä tavata sähkömies…nyt!

1. Kodin toimivuus

Sähkömies osaa suositella sopivimmat tuotteet laajasta tunnettujen valmistajien ammattilaisvalikoimasta. Näin täyttyvät niin valaistuksen, lämmityksen kuin turvallisuudenkin tarpeet. Ammattilaisen kanssa on hyvä pohtia kodin eri tilojen käyttöä: missä kuunnellaan musiikkia, katsotaan televisiota, käytetään muuta kodin elektroniikkaa tai kaivataan erityisiä valopisteitä lukemista tai yöllä liikkumista varten.

2. Taloudellisuus

Hyvä suunnittelu pidentää sähköistyksen käyttöikää ja parantaa energiatehokkuutta. Uutta rakennettaessa sähkösuunnittelu kannattaa teettää ajoissa, jotta säästytään myöhemmiltä muutoksilta. Remonttikohteissa suunnittelu paikan päällä yhdessä sähköurakoitsijan kanssa tuottaa parhaat ratkaisut.

3. Sähköturvallisuus

Kaikissa sähkötöissä tärkeintä on asennusten sähkö- ja paloturvallisuus. Siksi sähköasennusten tekeminen on lain mukaan sallittua vain pätevyyden ja oikeudet omaaville ammattilaisille. Heiltä saat myös takuun tehdylle työlle ja kuitin kotitalousvähennystä varten.

Sähköasentajan löydät helpoiten tästä Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ylläpitämästä Löydä sähkömies –hakupalvelusta.

Voit tavata Löydä sähkömies -palveluverkoston urakoitsijoita myös Rakenna Sisusta Asu 2019 -messuilla.  Tapahtuma järjestetään 6.-7.4. Joensuu Areenalla. Sähköurakoitsijoiden osaston numero on 26.1.

Jos kävit messuilla ja sait sähkömiesten osastolta arpanumeron, tarkista se täällä. Olet voinut voittaa 200 euron arvoisen lahjakortin!