Sähköasentaja tuo toimivuutta kotiin

Kuuntele Sähkön päivän tietoisku täällä

23.1. on pohjoismainen Sähkön päivä, jonka järjestävät sähköistys- ja energia-alan järjestöt ja yritykset. Se tarjoaa hyvän syyn tilata sähköasentaja paikalle korjaamaan rikkinäiset pistorasiat ja valokytkimet sekä asentamaan vaikkapa uuden valaisimen.

Pistorasia on irtoamassa seinästä, valaisinkytkimen muovi on haljennut ja jatkojohdon ikää on jatkettu eristysnauhalla. Näihin puutteisiin tottuu liian helposti, vaikka sähköisku saattaa olla yhden kosketuksen päässä.

Rikkinäiset kytkimet saa kuntoon ja jatkojohdon tilalle lisää pistorasioita, kun pyytää paikalle oikeudet omaavan sähköasentajan. Hän antaa työlle takuun sekä kuitin, jolla osan työkustannuksista saa takaisin kotitalousvähennyksenä.

Sähköistyksen parannuksilla saa turvallisuuden lisäksi asumismukavuutta. Kun tarkastelee kotia yhdessä sähköasentajan kanssa, saa häneltä vinkkejä pienistä parannuksista. Ne parantavat kodin toimivuutta ja tuovat ylellisyyttä arkipäivään.

Sähköasentajan löydät helpoiten Löydä sähkömies –hakupalvelusta.

Ilmastoystävällisempää asumista ja elämistä

Löydä sähkömies -palvelu kysyi äskettäin (Joulukuu 2018) rakentaja.fi -jäseniltä siitä, millä tavalla he osallistuvat ilmastotalkoisiin. 1 800 henkilöä vastasi. Kuten alla olevasta taulukosta näkee, konstit ovat monet ja ne ovat myös käyttöön otetut. Aihe on herättänyt kansan yhteisen huolen.