Joululahjavinkki: Osta lahjaksi sähköturvallisuutta

Häiritseekö rikkinäinen pistorasia tai särisevä valokytkin? Onko toiveissa valaistuksen automaattinen ohjaus tai tv-nurkkaus ilman jatkojohtovyyhtiä? Onko pihalla pimeää?

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL antaa kodin toimivuutta ja sähköturvallisuutta kohentavan lahjavinkin: sähköasentajan käynti!

Tällä voi osoittaa aitoa välittämistä huolehtimalla omien läheisten hyvinvoinnista. Osaava, pätevyydet ja oikeudet omaava sähköurakoitsija ratkaisee ongelmat ja toteuttaa haaveet.

Tästä hakupalvelusta voit hakea lahjan saajan asuinpaikan lähistöllä toimivan sähköasennusyrityksen, joka myy lahjakortteja. Lahjakortti käy ao. yritykseen maksuvälineeksi sähköasennustyöhön tarvikkeineen tai kodin sähköistyksen kuntokartoitukseen.

Löydä sähkömies –palvelussa mukana olevat sähköasennusyritykset ovat kaikki Sähkö- ja teleurakoitsijaliito STUL ry:n jäseniä ja mukana Luotettava kumppani -palvelussa. Näiltä urakoitsijoilta saa hyviä neuvoja sähköistykseen, takuun tehdylle työlle, asianmukaiset dokumentit – kuten pöytäkirjan käyttöönottotarkastuksesta – sekä kuitin, jonka avulla voi hakea työn osuudesta verotuksessa kotitalousvähennystä.