KOLME KOVAA SYYTÄ TAVATA SÄHKÖMIES…NYT!

Remonttien ja rakennusprojektien suunnittelu alkaa olla kuumimmillaan. Ellet ole jo keskustellut sähkömiehen kanssa, nyt on sen aika. Miksikö? Tässä kolme kovaa syytä:

1. Rahansäästö

Hyvä suunnittelu tuo pidentää sähköistyksen käyttöikää ja parantaa energiatehokkuutta, joka näkyy sähkölaskussa. Uutta rakennettaessa sähkösuunnittelu kannattaa tehdä ajoissa ja hyvin, jotta säästytään turhilta ja rahaa vieviltä muutoksilta. Remonttikohteissa sähköjä voidaan lisätä helposti pinta-asennuksilla sekä asentaa useita pistorasioita vierekkäin.

2. Kodin toimivuus

Sähkömies osaa tarjolla olevasta ammattilaisvalikoimasta suosittaa sopivia tuotteita ja perheen tarpeita vastaavia järjestelmiä valaistukseen, lämmitykseen tai turvallisuuden lisäämiseen. Hänen kanssaan on hyvä yhdessä pohtia, missä kuunnellaan musiikkia, katsotaan televisiota, käytetään muuta kodin elektroniikkaa tai kaivataan erityisiä valopisteitä lukemista tai yöllä liikkumista varten.

3. Sähköturvallisuus

Kaikissa sähkötöissä tärkeintä on asennusten sähkö- ja paloturvallisuus. Sähkö on vaarallista osaamattomissa käsissä. Siksi sähköasennusten tekeminen on lain mukaan sallittua vain pätevyyden ja oikeudet omaaville ammattilaisille. Heiltä saat myös takuun tehdylle työlle.

Sähkömiesten hakupalveluun